Alle gegevens van uw tablet verwijderen

Voordat u alle inhoud van uw tablet verwijdert, is het verstandig een back-up te maken van uw gegevens met de BlackBerry Desktop Software zodat u een kopie op uw computer hebt. Als u geen back-up maakt van uw gegevens voordat u deze verwijdert, kunt u niet meer alle verwijderde gegevens terughalen.
Opmerking: Als u uw tabletgegevens verwijdert, wordt de associatie van de BlackBerry ID met de tablet ook gewist. Wanneer u uw tablet inschakelt, moet u uw BlackBerry ID opnieuw invoeren.
  1. Maak een veegbeweging naar beneden vanaf de bovenzijde van de lijst.
  2. Raak Beveiliging > Beveiligingsopschoning aan.
  3. Vul het veld in.
  4. Raak Gegevens wissen aan.


Was deze informatie nuttig? Stuur ons uw opmerkingen.