Gebruikershandleiding

Local Navigation

Een foto delen met een groep

Alle leden van een groep kunnen foto's zien die u deelt. Afbeeldingen in een groep worden automatisch na 28 dagen van uw BlackBerry-smartphone verwijderd, tenzij u een afbeelding als favoriet markeert of de groepsopties wijzigt om groepsafbeeldingen op een mediakaart op te slaan of, indien beschikbaar, op de ingebouwde mediaopslag op uw smartphone.
  1. Klik in een groep op Afbeeldingen > Fotobestand delen.
  2. Klik op een afbeelding of klik op Camera om een nieuwe afbeelding te maken.
  3. Typ een bijschrift.
  4. Als u een spraakmemo wilt toevoegen, klikt u op het pictogram Spraakmemo toevoegen > Opnemen > Bijvoegen.
  5. Klik op Verzenden.
Volgend onderwerp: Een afbeelding bespreken

Was deze informatie nuttig? Stuur ons uw opmerkingen.