Help Center

Local Navigation

Een afbeelding delen met een groep

Alle leden van een groep kunnen afbeeldingen zien die u deelt. Afbeeldingen in een groep worden na 28 dagen automatisch van uw BlackBerry®-toestel verwijderd, tenzij u een afbeelding als een favoriet markeert of de groepsopties zo wijzigt dat groepsafbeeldingen worden opgeslagen in het interne toestelgeheugen of op een mediakaart.
  1. Klik in het beginscherm of in de map Instant Messaging op het pictogram BlackBerry Messenger.
  2. Klik in het scherm met de contactpersonenlijst in de categorie BlackBerry Groups op een groep.
  3. Klik op Afbeeldingen.
  4. Klik op Afbeelding delen.
  5. Klik op een afbeelding.
  6. Typ een bijschrift.
  7. Klik op het pictogram Spraakmemo toevoegen als u een spraakmemo wilt toevoegen. Klik op Opnemen. Klik op Bijvoegen.
  8. Klik op Verzenden.

Was deze informatie nuttig? Stuur ons uw opmerkingen.